Test dit udgangspunkt

Har du overvejet, hvor mange mulige profiler jeres rekrutteringsmetoder lægger op til? Er det tanken, at det udelukkende er få profiler, der kan søge hos jer, eller er I åbne over for flere muligheder, som måske også kræver, at I rykker rundt på interne opgaver? Få et indblik ved at tage mulighedstesten herunder.

I testen kan du få en fornemmelse af, hvordan jeres udgangspunkt for alternative rekrutteringer ser ud. Det vil blandt andet give dig en indikation af, om jeres rekrutteringspraksis med fordel kan omfavne flere profiler og dermed øge jeres chancer for at tiltrække arbejdskraft. Måske spørgsmålene vil udfordre dig til at tænke alternative veje, når du kigger efter hvem du kan ansætte.

Tag mulighedstesten

Ti spørgsmål, der giver indblik I jeres rekrutteringspraksis

Testen er udarbejdet til virksomheder, der står overfor en rekrutteringsproces. Vi anbefaler, at du overvejer spørgsmålene grundigt, da de på den både kan give ny inspiration til ansættelse af medarbejdere. Resultatet giver indblik i, hvor høj grad jeres nuværende rekrutteringspraksis rummer muligheder – og dermed potentiale for gode match. Hvis du ikke forventer at ansætte inden for det kommende år, men blot overvejer det, kan du godt gennemføre testen med førnævnte forbehold.

Start test

Trin 1 af 9

11%
    20